FUJ inviterer: Kom med bag om afsløringen af fagbossens dobbeltliv


Del:


Journalisten bag afsløringen af 3F-chef Per Christensens dobbeltliv og pressechefen fra 3F fortæller om de stormfulde dage i kulissen, da den magtfulde fagforeningschef blev afsløret i sit bedrag.

Det sker tirsdag den 22. februar kl. 17:00 hos DJ (Gammel Strand 50, st. 1202 København K)

I januar afslørede B.T., at Per Christensen i årevis har levet et dobbeltliv og ført fire kvinder bag lyset.

Ad to omgange har han gennem flere år levet sammen med to kvinder samtidig. Uden at kvinderne anede noget om det, havde han to svigerfamilier, to forskellige omgangskredse og to sæt bonusbørn.

Tre af de bedragede kvinder stod i B.T. frem og fortalte, hvordan Per Christensen systematisk har løjet for dem for at skjule, at han har haft flere forhold på samme tid.

Samtidig blev Per Christensen afsløret i, at han på flere måder har brugt sin position som formand for 3F til at styrke og beskytte løgnen om sit dobbeltliv.

Få dage efter afsløringen var der krisemøde i 3F, og Per Christensen måtte forlade sin formandspost. Da afsløringen ramte forsiden, rejste der sig samtidig en debat om grænsen mellem privatlivets fred og offentlighedens interesse.

Journalisten bag historien, Peter Astrup, giver til arrangementet indblik i forløbet bag historien, arbejdet med kilderne og ikke mindst de svære juridiske overvejelser om, hvorvidt historien overhovedet skulle bringes. Pressechef for 3F, Lasse Ravnø, fortæller om, hvordan han oplevede mediestormen fra sin stol.

Praktiske oplysninger

Tid: 22. februar kl. 17 – dørene åbner 16:45

Sted: Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 50, st. 1202 København K

Pris: Gratis for FUJ-medlemmer. Billetprisen for ikke-medlemmer er 50 kr., eller du kan melde dig ind i FUJ nu og få gratis adgang til alle vores arrangementer. Studerende får tilmed rabat på medlemskabet. Ellers kan der betales med MobilePay i døren.


  Gå tilbage