FUJ inviterer: Mød Pulitzer-prisvindende Afghanistan-korrespondent Matthieu Aikins sammen med Nagieb Kjaha


Del:


Han var en del af det Pulitzer-prisvindende New York Times-hold, der afslørede, at USA’s militær ramte en uskyldig civil og ikke en terrorist med deres drone. Senest er den Afghanistan-bosatte Matthieu Aikins gået undercover som flygtning.

I hans anmelderroste nye bog ‘The Naked Don’t Fear the Water - An Underground Journey With Afghan Refugees’ følger han sin ven og oversætter Omar på hans flugt fra det ustabile Afghanistan.

Kom fredag 2. september kl 16:30 i DJ’s lokaler på Gammel Strand til fyraftensøl og hør den Pulitzer-prisvindende Afghanistan-korrespondent Matthieu Aikins i samtale med Cavling-vinder Nagieb Khaja.

De to Afghanistan-specialister vil tale om tilblivelsen af Matthieu Aikins bog og diskutere de undersøgende metoder, den gør brug af - blandt andet overvejelserne om den månedlange tilværelse undercover på flygtningenes vej mod Europa.

Matthieu Aikins er vokset op i Canada og har rapporteret fra Afghanistan og Mellemøsten siden 2008. Han skriver for blandt andre New York Times Magazine, the New Yorker og Rolling Stone.

Det er muligt at købe et underskrevet eksemplar af Matthieu Aikins bog efter eventet.

Praktiske oplysninger

Tid: 2. september kl. 16:30 – dørene åbner 16:15

Sted: Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 50, st. 1202 København K

Pris: Gratis for FUJ-medlemmer. Billetprisen for ikke-medlemmer er 50 kr., eller du kan melde dig ind i FUJ nu og få gratis adgang til alle vores arrangementer. Studerende får tilmed rabat på medlemskabet. Ellers kan der betales med MobilePay i døren.


  Gå tilbage