FUJ viser Spotlight


Del:


Kom til forpremiere på den bedste film om undersøgende journalistik siden ”Alle Præsidentens Mænd”  den 9. februar. FUJ har ganske eksklusiv fået lov at vise filmen ”Spotlight,” flere uger før den får premiere i Danmark. 

Filmen bygger på den sande historie om de undersøgende journalister i gruppen ”Spotlight” på avisen The Boston Globe. Gruppen afslørede et systematisk seksuelt misbrug af mindreårige i den katolske kirke og fik senere Pulitzer-prisen for arbejdet. Filmen sammenlignes konsekvent med Watergate-klassikeren ”Alle Præsidentens Mænd,” og den er favorit til årets Oscar-uddeling.  

FUJ har lejet en hel biograf-sal i Grand, Mikkel Bryggers Gade 8, København K. Der er 136 pladser, og der råder først til mølle-tilmelding. Forestillingen begynder kl. 19.

Arrangementet er først og fremmest for medlemmer af FUJ, og en billet koster 50 kroner. Men du kan tage en gæst med til samme pris! 

Tilmeldingen er først bindende, når du har betalt. Husk at skrive dit navn, når du tilmelder dig via MobilePay eller overførsel på Netbank. Du får en mail – vi begynder at sende svar fredag morgen - med kvittering for indbetaling, og den gælder som billet.

Vores MobilePay har nr. : 71 84 30 16   og kontoen i Danske Bank er reg.nr.  1551  konto 0016921971.

Hvis du ikke har fået betalt dit kontingent endnu, så kan du selvfølgelig gøre det i forbindelse med tilmeldingen. I stedet for de 250 kroner er det så 300 kroner. Hvis du er studerende er det 175 kroner.

Læs blandt andet hvad David Kaplan, direktør i Global Investigative Journalism Network fik ud af filmen her.


  Gå tilbage